Ο Γκουαρντιόλα μέσα απ' τα μάτια του πατέρα του...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Γκουαρντιόλα μέσα απ' τα μάτια του πατέρα του...

bet365

Ο Βαλέντι Γκουαρντιόλα, πατέρας του Πεπ, μίλησε για τον γιο του μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Σίτι και εξήγησε γιατι είναι... γεννημένος για το ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του νυν τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου και προσεχώς των «πολιτών» στη θέση του Μανουέλ Πελεγκρίνι, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο «BBC» με αφορμή τη γνωστοποίηση του «deal» με τη Σίτι από το προσεχές καλοκαίρι και ανέφερε:

«Ο γιος μου είναι γεννημένος για το ποδόσφαιρο... Από μικρή ηλικία, έδειχνε τρομετές οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες και μας εξέπλησσε το γεγονός πως το εφάρμοζε ακόμα κι όταν έπαιζε με τους φίλους του! Το έβλεπε πολύ σοβαρά ακόμα και τότε!

Θέλει να κερδίζει, αλλά όχι απλά για το αποτέλεσμα. Θέλει να κερδίζει με όμορφο τρόπο, να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο από την ομάδα του αλλά και να το απολαμβάνει και ο κόσμος. Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν το ποδόσφαιρο οι Άγγλοι και σκέφτονται το παιχνίδι... Δεν του ταιριάζει αυτό που υφίσταται τώρα στην Αγγλία και θα προσπαθήσει να το αλλάξει, να το κάνει δικό του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα