Κοπή πίτας στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη με Ιντέγε και Ντομίνγκεζ!

Κοπή πίτας στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη με Ιντέγε και Ντομίνγκεζ!

Gazzetta team
Κοπή πίτας στη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη με Ιντέγε και Ντομίνγκεζ!

bet365

Τσόρι και Ιντέγε, που έχουν τα παιδιά τους στις σχολές του Ολυμπιακού στη Βάρη ήταν παρόντες στην κοπή της πίτας.

Η ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους»:

«Με "καλεσμένους" τους γονείς Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και Μπράουν Ιντέγε έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Σχολή της Βάρης. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους στη Σχολή και ως γονείς δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την γιορτή η οποία ήταν λαμπρή και άψογα οργανωμένη.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Αγγελάκης μαζί με τους συνεργάτες του και τους προπονητές είχαν φροντίσει οι τυχεροί της βραδιάς να κερδίσουν πάλες με την υπογραφή των δυο άσων αλλά και δυο ποδήλατα! Τα δώρα ήταν πολλά αλλά το μεγαλύτερο για τα παιδιά ήταν να πάρουν το κομμάτι της πίτας από τον "Τσόρι" και τον Ιντέγε.

Τα παιδιά, που ξεπερνούν τα 190 στη Σχολή μας στη Βάρη, φωτογραφήθηκαν με τους δυο άσους και υποσχέθηκαν πως θα είναι στην εξέδρα στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να τους καμαρώσουν με την φανέλα του αγαπημένου τους, Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα