ΠΑΟΚ: Το μωρό που κέρδισε την πρώτη θέση

ΠΑΟΚ: Το μωρό που κέρδισε την πρώτη θέση

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός #myShoot της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον τελικό νικητή να αποδεικνύει γιατί πρέπει να είσαι «ΠΑΟΚτσής από κούνια»! 

ΠΑΟΚ: Το μωρό που κέρδισε την πρώτη θέση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε την δυνατότητα στους φίλους της στο Instagram να δείξουν την καλλιτεχνική τους φύση και το φωτογραφικό τους ταλέντο μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό. Η τελική δεκάδα αφέθηκε στην κρίση του κοινού για δύο εβδομάδες και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε.

Ας δούμε τους τρεις νικητές του διαγωνισμού #myShoot που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στο Νο 3

Ένα από τα εντυπωσιακά σκηνικά στις κερκίδες της Τούμπας. Ο@dannysaratsis αποτύπωσε το τεράστιο πανό που καλύπτει τις Θύρες 5 και 6 του γηπέδου της Τούμπας και θα αναλάβει για μια μέρα τον λογαριασμό του Δικεφάλου στο Instagram ως guest editor.

 

 

Στο Νο 2

Η Θεσσαλονίκη ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του Δικεφάλου. Το αυτοκόλλητο με το χαρακτηριστικό σύνθημα κυριαρχίας της ομάδας στην πόλη με φόντο τον Λευκό Πύργο, σε μία εντυπωσιακή φωτογραφία που χαρίζει στον @silou_sav την δυνατότητα να φωτογραφίσει έναν ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου για τις ανάγκες των media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κέρδισε της προτιμήσεις σας και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης.

 

 

Στο Νο 1

Ο μεγάλος νικητής. Γιατί τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν από μικρά τις βασικές αξίες της ζωής. Ο @dimi_bz κέρδισε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού και θα γίνει ο επίσημος φωτογράφος της ομάδας για μία μέρα, με τις φωτογραφίες του να δημοσιεύονται στο paokfc.gr και τα Social Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

 

 

Έβδομη υποψηφιότητα για τα βραβεία #MyShoot #MyPAOK για ένα ΠΑΟΚτσακι από κούνια. Κυριολεκτικά. Photo by @dimi_bz

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης PAOK FC OFFICIAL (@paok_fc) στις

 

Best of internet