Ο Λέτο είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου!

Ο Λέτο είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Ο Λέτο είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου!

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για τον Αργεντινό και εξηγεί γιατί είναι η καλύτερη χειμωνιάτικη μεταγραφή, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά στη Σούπερ Λίγκα!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Παίκτης με υψηλή τεχνική κατάρτιση, απίστευτη κίνηση και κυρίως ιδιαίτερα θεαματικός μπήκε για τα καλά στις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού,τα 2,5 χρόνια που φόρεσε το τριφύλλι.

Δυστυχώς για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, ο τραυματισμός του στις αρχές του 2012 άλλαξε κυριολεκτικά την καριέρα του, καθώς σύμφωνα με όσα έχει επιδείξει από τότε που επέστρεψε στα γήπεδα, πρώτα με την ιταλική Κατάνια και στη συνέχεια στην πατρίδα του με τη Λανούς, δεν έφτασε ποτέ ξανά στο επίπεδο που τον γνωρίσαμε όλοι.

Να που τα έφερε έτσι η ζωή και ο Σεμπάστιαν Λέτο ξαναγυρίζει στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να ελπίζει ότι μπορεί να ξαναγίνει ο ποδοσφαιριστής που ήταν και με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ότι πιστεύει στον Αργεντινό.

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι και ούτε πιστεύω ότι ο Λέτο μπορεί δια μαγείας να γίνει ο ποδοσφαιριστής των τελευταίων μηνών του 2011, που σε 17 πρωταθλήματος είχε 15 γκολ. Ωστόσο θεωρώ ότι και μόνο με την παρουσία μπορεί να αλλάξει ισορροπίες και να αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου.

Καταρχήν και μόνο το γεγονός ότι γύρισε στον Παναθηναϊκό, έχει τρελάνει τους φίλους της ομάδας. Η επιστροφή του στη Λεωφόρο ξεσηκώνει τον κόσμο της ομάδας, θα τον κάνει να γελάσει ξανά και θα του γεννήσει και πάλι προσδοκίες. Κάτι που δεν πέτυχε ούτε ο Εσιέν, ούτε κανείς άλλο στον Παναθηναϊκό. Ο Σεμπάστιαν Λέτο μπορεί από μόνος του να σκορπίσει ξανά ενθουσιασμό στους οπαδούς του «τριφυλλιού», ένα συναίσθημα που αγνοείται εδώ και καιρό στη Λεωφόρο.

Επίσης ο Λέτο μπορεί να ξεσηκώσει και τους συμπαίκτες του. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό από το νταμπλ του 2010 και μπορεί ν' αποτελέσει τη σπίθα που θα ανάψει και πάλι το φυτίλι του ενθουσιασμού στους πράσινους παίκτες!

Φυσικά υπάρχει και η αγωνιστική πλευρά της μεταγραφής του Λέτο που προς το παρόν παραμένει με ερωτηματικό, Ωστόσο, έστω και τα μισά να προσφέρει από αυτά που είχε δώσει παλιότερα στην ομάδα, μπορεί να ανεβάσει ένα επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Σε μία ομάδα με αρκετούς τεχνίτες ποδοσφαιριστές πλέον στη μεσαία γραμμή και την επίθεση, όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Μπουμάλ, ο Μπεργκ, ο Καλτσάς και ο Κλωναρίδης, ο Λέτο θα είναι το κερασάκι στην τούρτα, με το 4 - 3 - 3 του Στραματσόνι να του ταιριάζει απόλυτα.

Αν υπολογίσουμε ότι είναι ακόμα 29 και με δεδομένο ότι είναι υγιής και δεν κουβαλά τίποτα από τον τραυματισμό του, ο «Σέμπα» μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αποδειχθεί κίνηση - κλειδί για το μέλλον, η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος