Υποψήφιος πρόεδρος της UEFA για τα στημένα σε Ελλάδα και Τουρκία

Υποψήφιος πρόεδρος της UEFA για τα στημένα σε Ελλάδα και Τουρκία

Gazzetta team
Υποψήφιος πρόεδρος της UEFA για τα στημένα σε Ελλάδα και Τουρκία

bet365

«Καρφιά» στην UEFA και στον τρόπο με τον οποίο διερευνά υποθέσεις διαφθοράς από τον Ζερόμ Σαμπέιν, υποψήφιο πρόεδρο της UEFA.

Ο Ζερόμ Σαμπέιν, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η UEFA ερευνά θέματα διαφθοράς.

«Υπήρξε έρευνα για την ψηφοφορία του 2007 για το Euro του 2012; Όχι», είπε ο Σαμπέιν, τονίζοντας ότι η UEFA δεν έχει μια ανεξάρτητη επιτροπή δεοντολογίας, όπου θα διερευνήσει και την δική της υπόθεση και συνέχισε:

«Κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο εξετάζονται οι στημένοι αγώνες σε Ελλάδα και Τουρκία».

Πιο κάτω ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται στην άδεια που πήρε ο Ολυμπιακός παρά του ότι ο πρόεδρος της ομάδας εμπλέκεται σε σκάνδαλο «στημένων αγώνων». Παράλληλα, στο κείμενο, γίνεται αναφορά και στις στενές σχέσεις του Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα