«Φεύγει από τη Σίτι ο Τουρέ, δεν έχει αρχ@@@ ο Γκουαρντιόλα»

«Φεύγει από τη Σίτι ο Τουρέ, δεν έχει αρχ@@@ ο Γκουαρντιόλα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Φεύγει από τη Σίτι ο Τουρέ, δεν έχει αρχ@@@ ο Γκουαρντιόλα»

bet365

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ έκανε γνωστό ότι ο πελάτης του φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον Γκουαρντιόλα λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν έχει... αρχ@@@@.

Η έλευση του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Σίτι φέρνει και την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ Αυτό υποστήριξε ο Ντμίτρι Σέλουκ, σε δηλώσεις του σε βρετανικό Μέσο.

«Πιστεύω ότι ο Γιάγια θα φύγει από το σύλλογο. Όμως, πριν φύγει, ελπίζω να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και όλα τα κύπελλα», είπε αρχικά ο Ντιμίτρι Σέλουκ στη «Sun» και συνέχισε... πετώντας βέλη στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Επόμενο εμπόδιο για την Μάντσεστερ Σίτι η Σάντερλαντ. Σε απόδοση 1.50 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των «Πολιτών».

«Δεν τίθεται το ερώτημα αν αρέσει στον Πεπ ή όχι. Έτσι είναι η ζωή, ξέρεις.

Ο Πεπ μπορεί να καλέσει τον Γιαγιά και να του πει: "είμαι μαζί σου ή δεν είμαι μαζί σου"».

Στη συνέχεια, ο γνωστός εκκεντρικός ατζέντης, δεν δίστασε να σχολιάσει και την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα από την Μπάρτσα το 2012.

«Κατά τη γνώμη μου, ο καθένας που έχει αρχ@@@@ πρέπει να μένει σε μια ομάδα όχι μόνο όταν είναι επιτυχημένοι αλλά και όταν υπάρχουν δυσκολίες. Η Μπαρτσελόνα νίκησε επειδή είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια κι η δομή της αποτελεί παράδειγμα για τον καθένα».

Κλείνοντας, δεν δίστασε μάλιστα να αναρωτηθεί: «Ο Γιάγια κατάκτησε κάθε τρόπαιο στην Αγγλία χωρίς τον Γκουαρντιόλα. Θα κάνει το ίδιο χωρίς τον Γιάγια»;

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα