Θέλουν να κρατήσουν Παράσχο στον Πλατανιά

Θοδωρής Βασίλης
Θέλουν να κρατήσουν Παράσχο στον Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την δουλειά του Γιώργου Παράσχου και του έστειλαν μήνυμα ανανέωσης.

Απόλυτα ικανοποιημένοι με την δουλειά του Γιώργου Παράσχου είναι στον Πλατανιά με τους ανθρώπους του συλλόγου να τον καλούν για να του εκφράσουν την επιθυμία να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Να επιστρέψει στις νίκες επιθυμεί ο Πλατανιάς, που φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο των «Περιβολίων». Σε απόδοση 2.66 στην Sportingbet η νίκη των Κρητικών.

Οι Κρητικοί επιθυμούν και τη νέα σεζόν να πορευτούν με τον έμπειρο τεχνικό και όπως αναφέρει το Goal, λίαν συντόμως αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Ο Γιώργος Παράσχος βρίσκεται στο τιμόνι του Πλατανιά από το περασμένο Μάρτιο και κατάφερε στην πρώτη του χρονιά να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα