Το «σαμποτάζ» του Βούκιτς με Νίνκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «σαμποτάζ» του Βούκιτς με Νίνκοβιτς στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Νίκολα Νίνκοβιτς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου, έφτασε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά η μεταγραφή του «κόπηκε»…

Ποιος «έκοψε» τη μεταγραφή του 21χρονου επιτελικού μέσου της Παρτιζάν; Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς!

«Είχα την ευκαιρία να πάρω μεταγραφή σε ένα αδερφικό κλαμπ. Ωστόσο, ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ, τον οποίο ρώτησαν για μένα, τους έπεισε να μην με επιλέξουν ενώ η μεταγραφή μου ήταν κλεισμένη κατά 95%! Για την ιστορία αυτός δεν ήταν ο Ίβιτς…», υποστήριξε με δηλώσεις του ο Νίνκοβιτς.

Πάντως, η εμπλοκή του Βούκιτς σε μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ δεν εκπλήσσει κανέναν, αφού είναι γνωστές οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Ο 21χρονος διεθνής με την U21 της Σερβίας, με 3 γκολ και 4 ασίστ στα 14 φετινά ματς της Παρτιζάν, μεταγράφηκε τελικά στις 31/1 στην Κιέβο Βερόνα η οποία τον παραχώρησε για έξι μήνες στην Τζένοα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα