Σε βίντεο όσα είπε ο Βερναρδάκης για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Σε βίντεο όσα είπε ο Βερναρδάκης για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Μπορεί ο Υπουργός Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης να επιχείρησε να διαψεύσει τα περί... επιθέσεων του σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη, ωστόσο το βίντεο αποκαλύπτει την αλήθεια!  

Σε βίντεο όσα είπε ο Βερναρδάκης για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης στην εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στην Καλαμάτα για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μεγαλοεπιχειρηματίες που διαθέτουν μαύρο χρήμα στα μίντια και στο ποδόσφαιρο. Την ώρα της τοποθέτησης χτύπησε το τηλέφωνο ενός παρευρισκόμενου, το οποίο είχε ως ringtone τον ύμνο του Ολυμπιακού. Αμέσως ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε: «Ακούσαμε τον ύμνο του Μαρινάκη, η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μια ΠΑΕ μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες, οριζόντιες και μη».

Και μπορεί αργότερα ο ίδιος να επιχείρησε να διαψεύσει ότι έγινε κάτι τέτοιο και ότι όσα του αποδόθηκαν ότι ήταν συρραφή των λόγων του, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να μιλά για διαπλοκή αναφερόμενος στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη! Ηδη η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει αντιδράσει και απειλεί με προσφυγή στα δικαστήρια.

Δείτε τις δηλώσεις του στο 7.49

 

Bερναρδάκης

Best of internet