Ο Ολυμπιακός για Μανιάτη (pics)

Ο Ολυμπιακός για Μανιάτη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός για Μανιάτη (pics)

bet365

Μετά την Σταντάρ Λιέγης και ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό τον δανεισμό του στο Βέλγιο. Δεν υπάρχει οψιόν, σύμφωνα με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μανιάτης μετά από τις συζητήσεις που υπήρχαν με τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Σίλβα πήρε την απόφαση (από κοινού με την ομάδα) να πάει στο Βέλγιο. Ο ερυθρόλευκος αρχηγός θέλει έτσι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για τους επόμενους μήνες και να γυρίσει πιο δυνατός στον πειραϊκό σύλλογο.

Εξάλλου πρόκειται για αρχηγό των ερυθρόλευκων και έναν σημαντικό παίκτη με πορεία πίσω του, που απολαμβάνει τον πλήρη σεβασμό των νταμπλούχων Ελλάδας.

Από την ομάδα του προκύπτει πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, όμως εδώ βρίσκεται το... μπέρδεμα, καθώς οι Βέλγοι νωρίτερα ανακοίνωσαν πως στην συμφωνία έχει μπει ρήτρα υπό την προϋπόθεση πως ο Μανιάτης θα περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ που θα υποβληθεί την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα