Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε δανεισμό του Φινμπόγκασον (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε δανεισμό του Φινμπόγκασον (pics)

bet365

Τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον για το επόμενο εξάμηνο γνωστοποίησε επισήμως η Άουγκσμπουργκ. Οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
Οι Γερμανοί επισήμαναν στην ανακοίνωσή τους ότι η συμφωνία με την Σοσιεδάδ είναι για δανεισμό έξι μηνών με οψιόν αγοράς. Τονίστηκε επίσης πως δεν μπορούν να αναφερθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.
"Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ένας παίκτης τον οποίο 'κυνηγάμε' εδώ και χρόνια. Μας ενδιέφερε καιρό τώρα και είμαστε ευχαριστημένοι που τον κλείσαμε. Θα μας δώσει ποιότητα, θετικά στοιχεία και αρετές που θα βελτιώσουν το παιχνίδι μας", σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Άουγκσμπουργκ, Στέφαν Ρόιτερ.
"Είναι ένα όνειρο για μένα το να έχω την ευκαιρία και την δυνατότητα να παίξω στην Μπουντεσλίγκα. Ανυπομονώ ειλικρινά για την πρόκληση της Άουγκσμπουργκ. Μίλησα εξαρχής με τους ανθρώπους της ομάδας. Μου έδειξαν το πόσο με ήθελαν και πως η Άουγκσμπουργκ θα ήταν η πλέον κατάλληλη λύση και επιλογή για μένα", είπε ο "Φίνμπο" στις πρώτες του δηλώσεις. Οι Γερμανοί ευχήθηκαν στο τιτίβισμά τους για την ανακοίνωσή του και χρόνια πολλά, καθώς είχε τα γενέθλιά του.
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα