Μπέλλης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα

Μπέλλης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα

Μπέλλης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα

Ο Μιχάλης Μπέλλης με δηλώσεις του χαρακτήρισε λάθος την έλευση Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Αποκάλεσε τον Άρνεσεν μεσίτη του Βεγκερ, ενώ στάθηκε και στο λάθος που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις στην «ΕΡΑ-ΣΠΟΡ» πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ και δεν δίστασε να «επιτεθεί» σε όσους ασχολούνται με την ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι και τον προπονητή.

«Η χρονιά είναι χαμένη για τον ΠΑΟΚ. Δύσκολο ως απίθανο να κερδίσει κάτι η ομάδα αυτή της σαιζόν. Περίμενα αυτή την πορεία της ομάδας,καθώς έγιναν πολλά λάθη και γι αυτό  ευθύνονται πολλοί. Διοικητικά στον ΠΑΟΚ επικρατεί  ένα κομφούζιο. Πολλοί παράγοντες, δύσκολη η συνεννόηση, άρα δύσκολα φθάνεις σε καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να τους αλλάξει όλους ο Σαββίδης. Από τον προπονητή, τον πρόεδρο, τον Άρνεσεν γενικά όσοι ασχολούνται με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα, για να μαθαίνουν στην πλάτη του. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να εργάζονται γνώστες και όχι μαθητευόμενοι».

Για την παρουσία του Γιώργου Κούδα στον ΠΑΟΚ είπε: «Ο Γ. Κούδας θεωρώ ,πως  μπορεί να βοηθήσει, όμως δεν  δεν βλέπω όμως τον τρόπο, έτσι που είανι διαρθρωμένη η διοικητική πυραμίδα της ομάδας»

Ο Μπέλλης αναφέρθηκε και στο λάθος που έκανε ο Σαββίδης λέγοντας τα εξής: «Ο Σαββίδης  που είναι ευεργέτης της ομάδας θεωρώ, πως έκανε ένα λάθος. Έπρεπε να καλέσει και να συζητήσει με τους ανθρώπους που έκαναν μεγάλο τον ΠΑΟΚ. Αυτούς, που τον ανέβασαν επίπεδο, ικανό να  διεκδικεί και να παίρνει τίτλους απέναντι στους μεγάλους της Αθήνας».

Για την επιλογή Τούντορ είπε: «Λάθος η έλευση του Τούντορ ο οποίος δεν είχε παραστάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο σωματείο ,καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι οπαδοί τον αγαπούν πολύ και  διψούν για διακρίσεις. Βέβαια ο Τούντορ αποτελεί επιλογή του Άρνεσεν.  Ο Άρνεσεν  μη ξεχνάμε  για όσους γνωρίζουν ,πως ήταν απλά  ο μεσίτης του Βενγκέρ. Ότι του λεγε ότι ζητούσε δεν είναι δα και ο καλύτερος τεχνικός διευθυντής».

Best of internet