Στην γιορτή του ΠΣΑΠ η Θύρα 13! (vid)

Στην γιορτή του ΠΣΑΠ η Θύρα 13! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Στην γιορτή του ΠΣΑΠ η Θύρα 13! (vid)

bet365

Πάνω από 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην Λεωφόρο, πήγαν αρχικά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην συνέχεια στα βραβεία του ΠΣΑΠ στο Χαλάνδρι και έπειτα στην Βουλή!

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της Θύρας 13 από τον Σταύρο Κοντονή συνεχίζονται! Το απόγευμα της Δευτέρας πάνω από 500 φίλοι του «τριφυλλιού» μαζεύτηκαν στην Λεωφόρο και στην συνέχεια έφτασαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ο κύριος όγκος συγκεντρώθηκε απ' έξω ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που μπήκαν μέσα.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά αναχώρησαν και κατευθύνθηκαν στο Χαλάνδρι, σε εκδήλωση του ΠΣΑΠ για τους κορυφαίους του 2015! Εκεί βρέθηκαν για μία ώρα και φώναξαν συνθήματα κατά του υφυπουργού αθλητισμού, ο οποίος βρισκόταν εκείνη ατην ώρα στην αίθουσα και βραβεύτηκε από τον σύνδεσμο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Οι αστυνομικές δυνάμεις «έκοψαν» την πορεία των οπαδών πριν φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από το θέατρο, όπου διεξαγόταν η εκδήλωση.

Στην συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στην Βουλή, φώναξαν και εκεί συνθήματα και αποχώρησαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα