Γιουνάιτεντ για Ομάρ! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Γιουνάιτεντ για Ομάρ! (pic)

bet365

Στην Αγγλία την τελευταία ώρα κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία πως η Γιουνάιτεντ κοιτάζει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για την άμυνά της! Τι λέει η πλευρά του παίκτη στο Gazzetta.gr.

Το σενάριο αυτό - που στην πορεία αποδείχθηκε πως δεν ήταν καθόλου... σενάριο - ξεκίνησε από τον Άγγλο ρεπόρτερ Ίαν Άμπρααμς, με την πληροφορία να μεταδίδεται πλέον και από άλλους συναδέλφους του. Σε πρώτη φάση εκείνο που μεταφέρεται είναι πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τσέκαρε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με τον χρόνο βέβαια πλέον να μην είναι στα υπέρ της. Και να είναι βέβαια ένα μεγάλο... εμπόδιο εκτός από τις όποιες διαπραγματεύσεις στο οικονομικό σκέλος.

Πρόκειται για ενδιαφέρον για απόκτησή του με δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ορισμένες πηγές εμφανίζουν τους Άγγλους να έχουν ήδη κάνει κίνηση για τον Νορβηγό άσο και με πολύ καλό ποσό!

Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού σύμφωνα με την Daily Mail είναι στα 3,3 εκατ. ευρώ (για τον δανεισμό των έξι μηνών) με οψιόν τουλάχιστον στα 10 εκατ. ευρώ. Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη, που εμφανίστηκε αινιγματική, μην αποκλείοντας τίποτα και ενώ σχολίασε πως κάτι... ψάχνει στην Αγγλία για τον Ομάρ... Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αντίδραση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα