H... κορυφή της Premier League κάλεσε Κωνσταντόπουλο!

Θάνος Σαρρής
H... κορυφή της Premier League κάλεσε Κωνσταντόπουλο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Λέστερ και η Άστον Βίλα ρώτησαν για τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ωστόσο προτίμησε να συνεχίσει στην Μίντλεσμπρο!

Ο 37χρονος πλέον Έλληνας τερματοφύλακας διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη Μπόρο στο σκληρό πρωτάθλημα της Championship. Έκανε ένα σερί εννιά αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ, με την εντυπωσιακή του φόρμα να κρατά το σύλλογό του στην κορυφή, αν και οι δύο «κολλητές» ήττες την έριξαν στη δεύτερη θέση. Αναγνωρίζεται ως ο καλύτερο κίπερ του συλλόγου στη σύγχρονη ιστορία του και μάλιστα έχει τη δυνατότητα αν συνεχίσει έτσι να σπάσει το ρεκόρ χαμηλότερου παθητικού στην ιστορία της Μίντλεσμπρο. Έχει δεχθεί μόλις 14 γκολ, ενώ το χαμηλότερo ever παθητικό σε μια σεζόν είναι τα 30 του 1973-74 και του 1987-87. Οι εμφανίσεις του το διάστημα αυτό προκάλεσαν το ενδιαφέρον και εκτός κατηγορίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Νησί, για την περίπτωσή του ψάχτηκε τόσο η Άστον Βίλα, η οποία διανύει δύσκολες μέρες, όσο και η μεγάλη έκπληξη της φετινής Premier League, η Λέστερ! Οι «Αλεπούδες» ως βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ έχουν τον Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος έπαιξε και στα ματς του FA Cup.

Ο δεύτερος, ο οποίος αγωνίστηκε στο League Cup είναι ο Μαρκ Σβάρτσερ. Και μολονότι η ηλικία στη θέση του τερματοφύλακα περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο Αυστραλός είναι 43 ετών, γεγονός που οδηγεί την ομάδα του Ρανιέρι σε αναζήτηση μιας λύσης σταθερής και έμπειρης μεν, με μεγαλύτερη προοπτική δε, καθώς ο Χάμερ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Έτσι, ορμώμενοι από την εκπληκτική φετινή χρονιά του Ντίμι, ρώτησαν για τον Έλληνα τερματοφύλακα!

Το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου της Premier League αν μη τι άλλο δεν πέρασε απαρατήρητο, ούτε άλλωστε αυτό της Βίλα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, ο Κωνσταντόπουλος προτίμησε να συνεχίσει στη Μπόρο και να παλέψει μέχρι τέλος μαζί της για την άνοδο στην Premier!

Άλλωστε, στη Μίντλεσμπρο είναι όχι απλά βασική επιλογή (ενώ στις αλλες ομάδες θα πήγαινε ως δεύτερος), αλλά μία από τις πιο σταθερές αξίες για τον Αϊτόρ Καράνκα, ο οποίος πιστεύει ακδράντα πως οι πιθανότητες για άνοδο αυξάνονται σημαντικά με τον πρώην κίπερ της ΑΕΚ κάτω από τα γκολπόστ. Έτσι, βάζοντας όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, η πλευρά του παίκτη δεν μπήκε σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις, δηλώνοντας... πιστή στο πλάνο της Μπόρο και περιμένοντας να παίξει στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας με τη φανέλα της!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα