ΠΑΟΚ: Στην έξοδο και ο Νίκος Βεζυρτζής!

ΠΑΟΚ: Στην έξοδο και ο Νίκος Βεζυρτζής!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην έξοδο και ο Νίκος Βεζυρτζής!

bet365

Θέμα παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, o Νίκος Βεζυρτζής.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, φέρεται αποφασισμένος στο συμβούλιο της Τρίτης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για την ανάληψη της προεδρίας από τον Λούμπος Μίχελ, να θέσει και επίσημα την παραίτησή του από τα καθήκοντά του.

Οι σημερινές αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη, που αφορούσαν την παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της ομάδας, αλλά και την τοποθέτηση του κ. Μίχελ στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, προφανώς και είναι οι δύο αιτίες που οδηγούν τον κ. Βεζυρτζή στην πόρτα της εξόδου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχωρώντας σήμερα από το γραφεία της Τούμπας, μετά το τέλος των συσκέψεων, ήταν έντονα προβληματισμένος και απέφυγε να πει το παραμικρό αναφορικά με τις εξελίξεις στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα