Οριστικό του Ναπολεόνι, υπογράφει ο Ματέι

Οριστικό του Ναπολεόνι, υπογράφει ο Ματέι

Νίκος Τσιώκος
Οριστικό του Ναπολεόνι, υπογράφει ο Ματέι

bet365

Παίκτης της Μπασακσεχίρ και με τη... βούλα είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Τούρκους, με τον Ατρόμητο να παίρνει τον Κοσμίν Ματέι.

Μία αποχώρηση και μία μεταγραφή για τον Ατρόμητο στο φινάλε της χειμερινής περιόδου. Ο Στέφανο Ναπολεόνι οριστικοποίησε τη... μετακόμισή του στη γειτονική Τουρκία και στην Μπασακσεχίρ, αφού υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με οψιόν ανανέωσης γι' αλλόν ένα.

Έτσι, οι Περιστεριώτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Κοσμίν Ματέι, το όνομα του οποίου έχει... παίξει εδώ και πολύ καιρό για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Όσο για το συμβόλαιο του Ρουμάνου εξτρέμ, αυτό θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνια, με το «αστέρι» να πραγματοποιεί την τέταρτη μεταγραφή του, καθώς έχουν αποκτηθεί και οι Πολ Κεϊτά, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Γροντής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα