Ο Βερναρδάκης διαψεύδει... τον εαυτό του! (audio & vid)

Ο Βερναρδάκης διαψεύδει... τον εαυτό του! (audio & vid)

Ο Βερναρδάκης διαψεύδει... τον εαυτό του! (audio & vid)

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών διέψευσε τα περί... επιθέσεών του σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη, ωστόσο από το ηχητικό ντοκουμέντο είναι ξεκάθαρο πως τους κατηγορεί!

Μιλώντας στα Παραπολιτικά ο κ. Βερναρδάκης σχολίασε: «Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Καταρχήν δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανέναν δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».
 
Στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας λίγο αργότερα ωστόσο είναι ξεκάθαρες οι κατηγορίες του! Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι στο 03:10 του βίντεο που ακολουθεί. Δείτε στην Gallery και το σχετικό βίντεο:
 

Bερναρδάκης

Best of internet