Επισημοποίησε του Γκουαρντιόλα η Σίτι!

Κώστας Ζάλιαρης
Επισημοποίησε του Γκουαρντιόλα η Σίτι!

bet365

Επίσημο έκανε η Μάντσεστερ Σίτι αυτό που ... ήταν κοινό μυστικό όλο το προηγούμενο διάστημα για την αντικατάσταση του Μανουέλ Πελεγκρίνι από τον Πεπ Γκουαρντιόλα το φετινό καλοκαίρι!

Ενεργώντας, όπως ανέφερε, με σεβασμό προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι αλλά και τον κόσμο έπειτα απ' όλη τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί από την ημέρα που ο Γκουαρντιόλα ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θ' αποχωρούσε από τη Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του Μάντσεστερ αποφάσισε να κάνει επίσημη τη συμφωνία με τον Ισπανό.

Ο Χιλιανός τεχνικός των «πολιτών» στη σημερινή συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε ότι στο τέλος του Ιούνη θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της θητείας του στον πάγκο της Σίτι και εν συνεχεία, η αγγλική ομάδα επισημοποίησε πως έχει δώσει τα χέρια με τον Γκουαρντιόλα, για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Το ανακοινώνω εγώ πρώτος γιατί δεν είναι καλό να κυκλοφορούν συνέχεια φήμες και σενάρια... Το ήξερα εδώ και έναν μήνα για τον Πεπ, δεν κινήθηκε πίσω από την πλάτη μου ο σύλλογος» είχε να πει ο Πελεγκρίνι, με την ανακοίνωση της Σίτι να γράφει χαρακτηριστικά ότι: «Ο νυν προπονητής συνεχίζει ν' απολαμβάνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της διοίκησης μέχρι το τέλος...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σίτι:

«Τις τελευταίες εβδομάδες ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ώστε ν' αναλάβει τις τύχες του συλλόγου από τη σεζόν 2016-2017. Το συμβόλαιό του θα είναι για τρεις σεζόν. Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν ήταν σαν σε συνέχεια αυτών που είχαν γίνει το 2012.

Ο σύλλογος, επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό στον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποφάσισε να γνωστοποιήσει κι επίσημα την εξέλιξη για να σταματήσει η οποιαδήποτε ανεπιθύμητη φημολογία. Ο Πελεγκρίνι, ο οποίος ήταν απόλυτα σύμφωνος με την κίνησή μας, συνεχίζει απόλυτα προσηλωμένους στους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν και διατηρεί τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των ανθρώπων της διοίκησης».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα