Ρουκάβινα: «Αν δεν τα καταφέρει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, τότε ποιος θα το κάνει;»

Ρουκάβινα: «Αν δεν τα καταφέρει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, τότε ποιος θα το κάνει;»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ρουκάβινα: «Αν δεν τα καταφέρει ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, τότε ποιος θα το κάνει;»

bet365

Ο Άντε Ρουκάβινα στέλνει μέσω του gazzetta.gr το δικό του μήνυμα στον φίλο του Σεμπαστιάν Λέτο, θεωρεί βέβαιη την επιτυχία του Αργεντινού, ενώ εύχεται να επιστρέψει και ο ίδιος στο «τριφύλλι». Τι λέει για την Θύρα 13.

Ο Άντε Ρουκάβινα αφίχθη τον Ιούλιο του 2008 στον Παναθηναϊκό ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Οι «πράσινοι» έχοντας λάβει εξαιρετικές συστάσεις για τον Κροάτη φορ κατέβαλλαν περίπου 2.8 εκατ. ευρώ στην Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο Ρουκάβινα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Βίμποργκ πανηγύρισε με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχοντας για συμπαίκτη μεταξύ άλλων και τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Ο 29χρονος στράικερ, ο οποίος συνδέεται με φιλία με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, όχι μόνο εμφανίστηκε ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επιστροφή του Λέτο στον Παναθηναϊκό, αλλά εξέφρασε την επιθυμία του μέσω του gazzetta.gr να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον παλιόφιλο του!

«Ελπίζω ο Σέμπα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που ταιριάζει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ειμαι βέβαιος πως θα καταφέρει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο μέσω του Παναθηναϊκού.

Εάν δεν μπορεί ο Σέμπα Λέτο να τα καταφέρει, τότε ποιος θα το κάνει», τονίζει ο Άντε Ρουκάβινα στο gazzetta.gr.

Ο Κροάτης άσος δεν ξεχνάει το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους «πράσινους» το 2010, αλλά και τους πανηγυρισμούς με τον Σέμπα Λέτο.

«Θυμάμαι τα πάντα από την χρονιά που αγωνιστήκαμε μαζί στον Παναθηναϊκό ειδικά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο πρωτάθλημα που κατακτήσαμε το 2010. Ήταν υπέροχα».

Ο Ρουκάβινα, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς την πορεία του Παναθηναϊκού, εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την επιθυμία να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Λέτο στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν ξεχνά την Θύρα 13!

«Εύχομαι να παίξω ξανά μαζί με τον Σέμπα στον Παναθηναϊκό. Δεν ξεχνώ όσα έζησα στην ομάδα. Μου λείπει η Θύρα 13 και θέλω να στείλω τα χαιρετίσματα μου σε όλους τους οπαδούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα