Καταθέτουν για τον Νεϊμάρ οι Ροσέλ και Μπαρτομέου (gTV)

Καταθέτουν για τον Νεϊμάρ οι Ροσέλ και Μπαρτομέου (gTV)

Καταθέτουν για τον Νεϊμάρ οι Ροσέλ και Μπαρτομέου (gTV)

Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κατέφθασαν το πρωί της Δευτέρας (1/2) στο Ανώτατο ισπανικό Δικαστήριο, ώστε να καταθέσουν για την πολύκροτη υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στον σύλλογο.  

Ο Βραζιλιάνος έχει «μαγέψει» το Καμπ Νόου απ’ το καλοκαίρι που βρίσκεται στο σύλλογο, όμως η ιστορία της μεταγραφής του στους «μπλαουγκράνα» ενδεχομένως κρύβει από πίσω της σειρά παρατυπιών.

Τα συμβόλαια της μεταγραφής του Νεϊμάρ απ’ τη Σάντος στη Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν αναγράφουν το αληθινό ποσό της μεταγραφής του, που υπολογίζεται αρκετά παραπάνω απ’ τα 58 εκατ. ευρώ που είχαν γίνει γνωστά την εποχή εκείνη.

Τον Ιανουάριο του 2014, ο οικονομικός εισαγγελέας της Μαδρίτης ερεύνησε την υπόθεση, με αρχεία και αποδεικτικά να δημιουργούν ερωτήματα γύρω απ’ το ποσό που φαίνεται να δαπανήθηκε. Οι αρχές Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ζήτησαν περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, με τον Σάντρο Ροσέλ, τότε πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», να παραιτείται του αξιώματος του και να αναλαμβάνει ο Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Τα στοιχεία δείχνουν ένα ποσό 40 εκατ. ευρώ, που φανερώθηκε πρόσφατα και φαίνεται να είχε παραλήπτες τους γονείς του Βραζιλιάνου σούπερ  - σταρ και πλέον ο σύλλογος και ο πρόεδρος κατηγορούνται για φοροδιαφυγή.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα της Λα Κορούνια με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.  

Ροσέλ και Μπαρτομέου κατέφθασαν στον δικαστή, όπου θα καταθέσουν, ενώ τις επόμενες μέρες ο τελευταίος θα ακροαστεί και τον πρώην πρόεδρο της Σάντος, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριβέρο.

Τέλος, ο Νεϊμάρ θα καταθέσει αύριο μαζί με τους γονείς του, Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος και Ναντίν Γκονσάλβες ντα Σίλβα Σάντος.

Δείτε πλάνα απ’ την άφιξη των Ροσέλ και Μπαρτομέου στο Ανώτατο Δικαστήριο:

Best of internet