Λαζαρίδης: «Κι ο Κλάους έχει πανηγυρίσει έτσι»

Gazzetta team
Λαζαρίδης: «Κι ο Κλάους έχει πανηγυρίσει έτσι»

bet365

Τον πανηγυρισμό του στην Τούμπα και το αντικείμενο που τον χτύπησε, σχολίασε σε δηλώσεις του ο Νίκος Λαζαρίδης, που αναφέρθηκε και στην βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει το «αστέρι».

Το γκολ του χάρισε τον βαθμό στον Ατρόμητο και ξεσήκωσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τον πανηγυρισμό του. Ο λόγος, φυσικά, για τον Νίκο Λαζαρίδη, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το αντικείμενο που δέχτηκε, αλλά και για την αγωνιστική ανάταση του «αστεριού».

Αναλυτικά μίλησε:

-τον πανηγυρισμό του, που θεωρήθηκε από κάποιους προκλητικός: «Νομίζω ότι είναι ένας πανηγυρισμός που τον έχουμε δει σε πολλά γήπεδα. Γίνεται αυθόρμητα. Εγώ δεν το έκανα για να προκαλέσω. Έχει γίνει τέτοιος πανηγυρισμός και από παίκτη του ΠΑΟΚ. Το έχει κάνει και ο Κλάους σε αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, αν δεν κάνω λάθος. Είναι κάτι που συμβαίνει».

-το αν θεωρεί πως ήταν στο στόχαστρο ως πρώην παίκτης του Άρη: «Δεν ξέρω αν αυτό ήταν το πρόβλημα. Ίσως είναι κι αυτό. Όταν έχεις περάσει από την αντίπαλη ομάδα της πόλης μπορεί να σε θεωρούν εχθρό. Τώρα όμως αγωνίζομαι στον Ατρόμητο».

-το αν έχει τραυματιστεί ξανά από αντικείμενο στην πολυετή καριέρα του: «Όχι, ήταν η πρώτη φορά».

-το αν ένιωσε ότι κινδυνεύει: «Δεν ένιωσα ότι κινδυνεύω. Απλώς αιφνιδιάστηκα. Καταδικάζω το γεγονός αυτό, δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά στα γήπεδα. Θεωρώ πως δεν σημάδευε εμένα, γιατί υπήρχαν και άνθρωποι του ΠΑΟΚ τριγύρω. Θα μπορούσε να τραυματίσει οποιονδήποτε, γιατί ήμασταν πολλά άτομα στο ίδιο σημείο πριν πάμε στη φυσούνα».

-το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν τέτοια περιστατικά: «Πρέπει κάποια στιγμή να εφαρμόζονται οι νόμοι στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να βάζουμε όλους τους φιλάθλους στο ίδιο καλάθι. Οι ομάδες πρέπει να απομονώσουν τους ανεγκέφαλους από τα γήπεδα».

-τις καλές εμφανίσεις σε Λεωφόρο και Τούμπα: «Μετά την ήττα στην έδρα μας από τον ΠΑΣ ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει η ομάδα έχοντας μπροστά της δύο ματς εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Πήραμε όμως δύο πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Είμαστε ακόμη στο στόχο του Κυπέλλου, έχουμε μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να ανέβουμε στη συνέχεια».

-το πού αποδίδει την προβληματική χρονιά του Ατρομήτου: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έφταιξε. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα και είχαμε μεγάλη πίεση».

-το αν διέκρινε άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ρίξει αρκετά χρήματα, λογικά έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι. Προσωπικά δεν είδα να είναι αγχωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από μας. Έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να έχεις ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα