Τούντορ: «Περιμένω να μιλήσω, κανένα επεισόδιο»!

Τούντορ: «Περιμένω να μιλήσω, κανένα επεισόδιο»!

Τη δική του άποψη εξέφρασε ο Ιγκόρ Τούντορ αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επεισοδιακή βραδιά του περασμένου Σαββάτου.

Τούντορ: «Περιμένω να μιλήσω, κανένα επεισόδιο»!

Μιλώντας σε Κροάτες δημοσιογράφους, με τους οποίους συναντήθηκε τυχαία στο αεροδρόμιο του Σπλιτ (από όπου και η φωτογραφία μαζί με τον βοηθό του, Ιβάν Λέκο), ο Τούντορ έδειξε να μην θέλει να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο με μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Επίσης, δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον έχουν φέρει στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα: «Δεν θέλω να πω τίποτα, θα πρέπει να δω και να μιλήσω με τη διοίκηση της ομάδας», είπε ο 38χρονος προπονητής.

«Σε κάθε περίπτωση, διάβασα ότι υπήρξε τρέξιμο, κυνηγητό με τους οπαδούς. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Με υποδέχτηκαν περίπου είκοσι νεαροί άνδρες, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και αυτό ήταν όλο. Πήγα στο αυτοκίνητο μου και έφυγα. Καμία διαφυγή και κανένα κυνηγητό αποχωρώντας από το γήπεδο. Όλα αυτά είναι υπερβολικά», υποστήριξε αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. 

Best of internet