Αδιανόητο ξύλο σε φιλικό στην Αργεντινή! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αδιανόητο ξύλο σε φιλικό στην Αργεντινή! (vid)

bet365

Ακόμα χειρότερα από το Μπόκα – Ρίβερ, το μεγάλο ντέρμπι της «La Plata» ανάμεσα στην Εστουδιάντες και της Χιμνάσια, από φιλικό κατέληξε σε... τρομερές μάχες σώμα με σώμα!

Τί τα θέλουν εκεί στην Αργεντινή αυτά τα φιλικά προετοιμασίας;

Πριν λίγες μέρες είχαμε το Μπόκα – Ρίβερ, όπου ο διαιτητής έβγαλε πέντε φορές την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν ό,τι μπορούσαν, κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο, για να ... προκαλέσουν πόνο στους αντιπάλους.

Αυτή τη φορά, όμως, στο ντέρμπι της «La Plata», τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά...

Το ματς της Εστουδιάντες με τη Χιμνάσια διεκόπη έπειτα από τρομερές μάχες σώμα με σώμα, στις οποίες επιδόθηκαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές!

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα της Λα Κορούνια με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τα όσα εκτυλίχθηκαν και τα χτυπήματα με κλωτσιές και γροθιές, ακόμα και σε ανθρώπους που ήταν πεσμένοι στο έδαφος, είναι αδιανόητα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα