Χρηματοδοτεί την ανακαίνιση της Λεωφόρου ο Αλαφούζος

Χρηματοδοτεί την ανακαίνιση της Λεωφόρου ο Αλαφούζος

Χρηματοδοτεί την ανακαίνιση της Λεωφόρου ο Αλαφούζος

Διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει ο ίδιος την ανακαίνιση της Λεωφόρου, δίχως να περιμένει την εκταμίευση των χρημάτων της Περιφέρειας, εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η ανακαίνηση της Λεωφόρου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τη «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται διατεθειμένος να πάρει πάνω του το θέμα, δίχως να περιμένει την εκταμίευση των 7 εκατομμυριών ευρώ της Περιφέρειας Αττικής.

Γι΄αυτό το λόγο ο πρόεδρος των «πρασίνων» έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό του πρώτου μέρους των εργασιών που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο με την ολοκλήρωση των πλέι-οφ τον Μάϊο. Το συνολικό κόστος του έργου εκτιμάται στα 12-15 εκατομμύρια ευρώ, με τον Γιάννη Αλαφούζο να προτίθεται να βάλει πάνω από 5 εκατ. από την τσέπη του, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, μιας και η εκταμίευση των χρημάτων από την Περιφέρεια θα καθυστερήσει.

Σε πρώτη φάση θα γίνουν αλλαγές στο ένα από τα δύο διαζώματα που βρίσκονται πάνω από τις κεντρικές θύρες και θα δημιουργηθούν και δύο σουίτες στις γωνίες των κόρνερ, με τη συνολική χωρητικότητα της Λεωφόρου να ανεβαίνει στις 21.000 με 22.000 θέσεις.

Best of internet