Ζονγκό και Μπανγκουρά οι δύο λύσεις για τα άκρα

Ζονγκό και Μπανγκουρά οι δύο λύσεις για τα άκρα

Gazzetta team
Ζονγκό και Μπανγκουρά οι δύο λύσεις για τα άκρα

bet365

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε με την απόκτηση των Πέκχαρτ και Σουκουλίνι, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει και μία τρίτη κίνηση, η οποία θα αφορά τη θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να προχωρήσει και στην απόκτηση ενός εξτρέμ, με τους Τζόναθαν Ζονγκό και Λας Μπανγκουρά να αποτελούν τους δύο υποψήφιους στόχους.

Από την πλευρά της 'Ενωσης εχουν γίνει επαφές και με τους δύο παίκτες και εφόσον ληφθεί οριστικά η αποφαση για ενίσχυση των άκρων, πιθανότατα ένας από τους δύο θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ.

Ο Ζονγκό (26 ετών) αγωνίζεται στην Αλμερία από το 2011, ενώ παράλληλα είναι και διεθνής με τη Μπουργκίνα Φάσο και αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που πρότεινε στον Πογιέτ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο Λας Μπανγκουρά αγωνίζεται επίσης στην Ισπανία για λογαριασμό της Ράγιο Βαγιεκάνο, στην οποία βρίσκεται από το 2011, ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο 23χρονος εξτρέμ από τη Γουινέα μετρά 16 συμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η τελική έκβαση των υποθέσεων τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα, μιας και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να βρίσκεται πλέον πολύ κοντα ( Δευτέρα 2/1, 20.00).

 

Τελευταία Νέα