Κλωναρίδης: «Είχαμε συγκεκριμένο σχέδιο και δούλεψε καλά»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Είχαμε συγκεκριμένο σχέδιο και δούλεψε καλά»

bet365

Στην προσήλωση του Παναθηναϊκού στο αγωνιστικό πλάνο που είχε καταστρώσει για την αναμέτρηση ο Αντρέα Στραματσόνι, στάθηκε στις δηλώσεις του ο σκόρερ των «πρασίνων, Βίκτορας Κλωναρίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για την επικράτηση απέναντι στον Πλατανιά: «Ξέραμε πως θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, είναι μια καλή ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας είχε συγκεκριμένο σχέδιο και είδαμε πως αυτό το πλάνο δούλεψε καλά σήμερα. Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις πρώτος, ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ένα γκολ πριν το ημίχρονο, μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά για να πάρουμε τη νίκη στο σημερινό ματς».

Για τους τραυματισμούς των «πρασίνων»: «Είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς όντως, αλλά δεν φοβηθήκαμε πως θα χάσουμε τους βαθμούς. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, πιστεύαμε στη νίκη».

Για τους Μπουμάλ και Τελάντερ: «Είναι κι οι δυο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς, εύχομαι να γυρίσουν σύντομα κοντά μας».

Για το γεγονός ότι σκόραρε και σε ματς πρωταθλήματος: «Είναι θέμα timing, είχα καταφέρει να σκοράρω αλλά μετά τραυματίστηκα κι έμεινα εκτός για καιρό. Τώρα αισθάνομαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη θέση στην οποία αγωνίστηκε: «Ο προπονητής είχε ένα πλάνο για να με βάλει εκεί και να βγαίνω στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά. Έπρεπε να τρέξω αρκετά, αυτό λειτούργησε αρκετά καλά και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα