Στραματσόνι: «Ακόμα έχουμε 24 ώρες για μεταγραφές»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Ακόμα έχουμε 24 ώρες για μεταγραφές»

bet365

Ανοικτό το ενδεχόμενο και άλλων κινήσεων άφησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι τονίζοντας πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε 24 ώρες.

Ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Πλατανιά στα Περιβόλια ανέφερε:

Για το πώς εξηγεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κερδίζει πιο εύκολα εκτός παρά εντός έδρας: «Κατά την άποψή μου αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι εκτός έδρας η γηπεδούχος ομάδα παίζει πιο ανοικτά και ο δεύτερος είναι ότι έχουμε παίξει και λίγα παιχνίδια εντός έδρας και ίσως είναι συμπτωματικό. Αν είχαμε κερδίσει, που έπρεπε να είχαμε κερδίσει, τον Πανιώνιο θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση γενικότερα στο πρωτάθλημα».

Για το πόσο δυσκόλεψαν οι τραυματισμοί τις κινήσεις του από τον πάγκο: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που έπαιξε επιθετικά και δημιούργησε ευκαιρίες και γι’ αυτό έδωσα και συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας. Αλλά κι εμείς με τον Πέτριτς πίσω από τον Κλωναρίδη ήμασταν πολύ πιο επικίνδυνοι. Δημιουργήσαμε φάσεις και φτάσαμε το παιχνίδι στο 2-0. Σε εκείνο το σημείο δείχναμε να ελέγχουμε την κατάσταση, αλλά κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Ήρθαν και οι τραυματισμοί, μείναμε με έναν κεντρικό αμυντικό και αυτό ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστούμε, διότι υπήρχε και μία ψηλότερη ομάδα απέναντί μας, οπότε στις στημένες φάσεις ειδικότερα είχαμε ένα ζήτημα και γι’ αυτό ήρθε έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει εκτίμηση για τους τραυματισμούς: «Έχω κακή εμπειρία από το να κάνω διαγνώσεις για τους τραυματισμούς. Αυτό που μπορώ να πω σε πρώτη φάση είναι ότι ο Τελάντερ έχει έναν μυϊκό τραυματισμό και του Μπουμάλ είναι πιο σοβαρός γιατί έχει πρόβλημα στον ώμο του. Μπορώ να πω ότι δεν είμαστε πολύ τυχεροί σε αυτό το κομμάτι, γιατί έχουμε χάσει ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς σε περίεργες φάσεις. Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές ταχεία ανάρρωση και ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί».

Για το κατά πόσο του άλλαξε τα πλάνα το γκολ του Καλτσά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζει πάντα επιθετικά. Γι’ αυτό και οι αλλαγές που έκανα, έβαλα τον Μπουμάλ αντί του Καλτσά και τον Εβαντζελίστα, ήταν για να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα, ακόμα κι αν πιεζόμαστε. Είμαι στεναχωρημένος που χάθηκε η ευκαιρία με τον Λουντ για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για τις πολλές μεταγραφές και τη ρήτρα του Βλαχοδήμου: «Μην με μπλέκεται και μη με βάζετε να μιλήσω για όρους και για ρήτρες. Προτιμώ να μιλήσω για καθαρά ποδοσφαιρικά ζητήματα. Όσο για τις μεταγραφές νομίζω ότι κάναμε καλή προσπάθεια και έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Βρήκαμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές πολύ καλούς από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως είναι ο Μπουμάλ. Πήραμε τον Βλαχοδήμο, αλλά και παίκτες πιο έμπειρους, σαν τον Μέστο, που σήμερα έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Όταν έχεις την ευκαιρία να πάρεις ποδοσφαιριστές που προκύπτουν από το σκάουτινγκ και από τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στο κλαμπ, από τη διοίκηση και από τον τεχνικό διευθυντή, πρέπει να το κάνεις. Εμείς κάναμε κάποιες κινήσεις, αλλά προτιμώ να μιλήσω συνολικά όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, γιατί ακόμα έχουμε 24 ώρες…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα