Πετράκης: «Δεν μπήκαμε καλά αλλά δεν τα παρατήσαμε»

Δημήτρης Τομαράς
Πετράκης: «Δεν μπήκαμε καλά αλλά δεν τα παρατήσαμε»

bet365

Στον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του ΠΑΣ μετά το 0-2 και στο γεγονός πως δεν παράτησε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό εστίασε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.
Ο Πετράκης είπε για:
Το ματς με Ολυμπιακό: «Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25', αυτομάτως έγινε μεγαλύτερη για εμάς η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι. Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούρια παιδιά και στην ομάδα και από τον πάγκο και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή».
Το ότι μπήκε νωθρά ο ΠΑΣ στο παιχνίδι: «Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός μας προηγήθηκε με ένα φάουλ. Όντως δεν είχαμε μπει καλά στο ματς. Δεν μπήκαμε καλά. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία όμως είναι ότι δυστυχώς χάσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα