Ικανοποίηση Σίλβα για τους παίκτες του (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ικανοποίηση Σίλβα για τους παίκτες του (vid)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την απόδοσή τους κόντρα στον ΠΑΣ, όπως τόνισε και στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος είπε για:

Το κατά πόσον το ματς ήταν πιο εύκολο απ' ότι ανέμενε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν όμως μια ξεκάθαρη νίκη. Μπήκαμε δυνατά, δείξαμε ποιότητα, βγάλαμε και ένταση και βάλαμε δύο γρήγορα γκολ και δείξαμε ανωτερότητα. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει και δείξαμε ποδοσφαιρική ποιότητα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σοβαρότητα των παικτών και να τους συγχαρώ για τη νίκη».

Το τι θα ήθελε περισσότερο στην Ελλάδα, το αήττητο ρεκόρ ή το Κύπελλο: «Ο στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε ως το τέλος της σεζόν. Τα προετοιμάζουμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε. Δουλεύουμε με σοβαρότητα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε καθημερινή βάση. Είμαστε ήδη κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε την ίδια υψηλή ποιότητα. Δώσαμε... μάχες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος. Δεν διαλέγουμε κάτι σαν στόχο περισσότερο από κάτι άλλο. Τα κυνηγάμε όλα».
Τον ΠΑΣ και την εικόνα του: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζουμε εδώ. Είχαμε δυσκολευτεί και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά και ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Προετοιμάσαμε κι αυτό το παιχνίδι για να κερδίσουμε. Είναι ξεκάθαρη και δίκαιη η νίκη μας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι επικίνδυνος σε αντεπιθέσεις και γενικά όταν παίζει επιθετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα