Αρναρέλλης: «Κέρκυρα η καλύτερη, ψάξτε για τον δεύτερο»!

Νίκος Μαρούδας
Αρναρέλλης: «Κέρκυρα η καλύτερη, ψάξτε για τον δεύτερο»!

bet365

Ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στην Κέρκυρα, ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης μιλάει στο gazzetta.gr για την καινούρια αυτή αρχή, το «όχι» στην ΑΕΛ και το... καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία.

Αποκαλυπτικός! «Η Κέρκυρα έδωσε λεφτά για να με πάρει. Και με τιμάει πολύ...». Ενθουσιασμένος: «Η Κέρκυρα αποτελεί τεράστιο βήμα για μένα...». Επιλεκτικός: «Με ήθελε και η Λάρισα. Αλλά επέλεξα το καλύτερο ρόστερ, της Κέρκυρας...». Αποφασιστικός και πεπεισμένος: «Το λέω απ’ την αρχή: “Ψάξτε για τον δεύτερο!”...». Λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του στην Κέρκυρα, ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης, μιλώντας στο Gazzetta.gr και στην «Corfusports» εμφανίστηκε δίχως... κόκαλα στη γλώσσα!

Αλέξανδρε, πώς βιώνεις τις πρώτες σου μέρες στην ομάδα;

«Είναι πολύ καλά τα πράγματα. Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά προσπαθούν να με βάλουν στο κλίμα της ομάδα. Υπάρχει πίεση, αλλά είναι καλή πίεση, εποικοδομητική. Αυτή –και όση- πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο. Όλα δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα, καμία σχέση με αυτά που είχα συναντήσει μέχρι τώρα στις προηγούμενες ομάδες. Πρέπει να καταφέρουμε να ανέβουμε γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να παίζει στη Σούπερ Λίγκα».

Ήσουν απ’ τα πρώτα ονόματα που «έπαιξαν» μεταγραφικά για Κέρκυρα, αλλά απ’ τα... τελευταία που αποκτήθηκαν! Επειδή πέρασε από... διακυμάνσεις η όλη ιστορία, είχες αγωνία μήπως δεν ολοκληρωθεί το deal;

«Είχαμε μιλήσει πριν απ’ την Πρωτοχρονιά και είχαμε συμφωνήσει. Όμως, τότε πήρα κάποια λεφτά από την Καλλιθέα και είχα πλέον στο μυαλό μου μόνο στην Καλλιθέα. Τελευταία στιγμή, όμως, έμαθα πως η Κέρκυρα και ο κόουτς με ήθελαν πολύ, μάλιστα έδωσαν λεφτά για να με αποκτήσουν κάτι που νομίζω δεν έχει ξαναγίνει και φυσικά, με τιμάει πολύ».

Το γεγονός πως σε ήθελε πολύ ο Βοσνιάδης σε αγχώνει παραπάνω, για να πετύχεις και να τον δικαιώσεις;

«Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Είμαι συγκεντρωμένος στο να κάνω αυτά που μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε, με τα παιδιά να με βοηθούν –το ξαναλέω- από την πρώτη στιγμή».

Βλέπεις την Κέρκυρα ως ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα σου;

«Είναι ένα τεράστιο βήμα για μένα. Ήρθα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, κάτι που από μόνο του αποτελεί κίνητρο για μένα. Όταν είσαι σε μια ομάδα χωρίς στόχους, αφήνεσαι και δεν είσαι αυτός που πρέπει. Αλλά αυτό αλλάζει όταν είσαι σε μια ομάδα με στόχους. Εννοείται πως είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα».

Προσωπικός σου στόχος από εδώ και πέρα;

«Η άνοδος της ομάδας και να συνεχίσω με την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα! Από εκεί και πέρα, αν έρθει και μια ανανέωση ή ό,τι άλλο είναι να έρθει, σίγουρα θα είναι για καλό...»

Εκτός από την Κέρκυρα, ήσουν στο στόχαστρο κάποιας άλλης ομάδας;

«Την ίδια περίοδο με ήθελε και η Λάρισα, αλλά ήταν προσωπική μου επιλογή η Κέρκυρα. Βλέποντας το ένα ρόστερ και το άλλο, επέλεξα το καλύτερο, που το είχε η Κέρκυρα! Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή και ήρθα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας».

Οπότε, η Κέρκυρα το φαβορί;

«Εννοείται! Όχι για άνοδο μόνο, αλλά και για το πρωτάθλημα. Θα πω αυτό που λέω από την αρχή: “Ψάξτε για τον δεύτερο!”»

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Του υποσχόμαστε πως θα τα δώσουμε όλα για να γυρίσουμε στην Σούπερ Λίγκα. Θα είμαστε αξιοπρεπείς για εμάς, αλλά και για εκείνους. Θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες τους και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα