ΠΑΟΚ: Δύσκολο ναι, απίθανο όχι για Τσάβες

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Δύσκολο ναι, απίθανο όχι για Τσάβες

bet365

Δεν είναι μόνο το θέμα Τούντορ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι μεταγραφές. Στην ΠΑΕ σκέφτονται την περίπτωση Τσάβες και ίσως κάνουν κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής, παρότι ο χρόνος τους πιέζει, αλλά και το γεγονός ότι είναι λίγο μπλεγμένη η υπόθεση.

Το θέμα Τούντορ μονοπώλησε σήμερα (31/1) στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και την Δευτέρα (1/2) καθώς, όπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta.gr, θα έχει μια επικοινωνία ο Κροάτης τεχνικός με τον Ιβάν Σαββίδης. Στον Δικέφαλο όμως σκέφτονται και τα μεταγραφικά θέματα προκειμένου έστω και στο παρά 1' η ομάδα να ενισχυθεί μ' έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει στον άξονα. Ο χρόνος μπορεί να είναι πολύ περιορισμένος όμως ίσως γίνει κίνηση κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Ο παίκτης που ενδεχομένως να αποκτηθεί είναι ο Τσάβες, όπως είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Η απόκτηση του Αργεντινού δεν είναι εύκολη υπόθεση όπως ισχυρίζονται και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι πως η υπόθεση είναι λίγο μπλεγμένη καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων θα κυνηγήσει την υπόθεση, κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Χριστοβασίλης στο gazzetta.gr, καθώς θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Επίσης ένας δεύτερος λόγος είναι η πίεση του χρόνου καθώς αύριο (1/2) ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική σαιζόν. Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά στο θέμα Τσάβες και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να κάνει κάποια πρόβλεψη για το πως εξελιχθεί η υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα