Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε περισσότερους βαθμούς»

Νίκος Τσιώκος
Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε περισσότερους βαθμούς»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι μετά τις ήττες από Λεβαδειακό και Πλατανιά, η Ξάνθη θα μπορούσε και θα έπρεπε να πάρει περισσότερους βαθμούς.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός της Ξάνθης τόνισε πως μετά τις ήττες από Λεβαδειακό, Πλατανιά, η Σκόντα θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς, αφού αυτό που της έλειπε ήταν η ουσία.

«Κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα σε συνέχεια των υπόλοιπων. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα με Λεβαδειακό, Πλατανιά και από εκεί και μετά θα έπρεπε ήδη να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Κερδίσαμε με 2-0, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε άλλα δύο γκολ για να είναι το σκορ αυτό που έπρεπε.

Ο Ηρακλής είχε μία δύσκολη εβδομάδα, ήταν καλό παιχνίδι από εμάς, καλή ερμηνεία στον αντίπαλο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και όταν βρήκαμε χώρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το απόλαυσαν και οι παίκτες», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου.

«Η αναποτελεσματικότητα μας στέρησε βαθμούς»

Αυτό επανέλαβε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι η αναποτελεσματικότητα στα προηγούμενα ματς έχει στερήσει βαθμούς από την ομάδα του. «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε συνέχεια στο θετικό σερί των καλών μας εμφανίσεων. Το ευχάριστο είναι πως το καλό μας παιχνίδι συνδυάστηκε και με νίκη.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πιέζαμε ψηλά και σκοράραμε νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε και λόγω της κούρασης, όμως βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Αν πρέπει να βρω κάτι αρνητικό από το σημερινό παιχνίδι είναι πως δεν πετύχαμε κι άλλα γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Το πρόβλημα είναι πως είμαστε πολλές φορές αναποτελεσματικοί και αυτό μας έχει στερήσει βαθμούς.

Μου άρεσε πάντως ο τρόπος που οι παίκτες μου αξιολόγησαν το παιχνίδι. Είχαμε κατοχή, καλή κυκλοφορία και χαλάσαμε την ισορροπία στο παιχνίδι του Ηρακλή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή φόρμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα