Εξάρθρωση ο Μπουμάλ, θλάση ο Τελάντερ!

Gazzetta team
Εξάρθρωση ο Μπουμάλ, θλάση ο Τελάντερ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στα Χανιά αλλά χάνει ένα μήνα τον Ολιβιέ Μπουμάλ που έβγαλε τον ώμο του και τον Ράσμους Τελάντερ που υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο!

Μάλλον χρειάζεται ένα ευχέλαιο στον Παναθηναϊκό! Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σάντσεθ στα Γιάννενα, οι «πράσινοι» είδαν και τον Ολιβιέ Μπουμάλ να χτυπά σοβαρά στον ώμο μετά από μια πτώση στο έδαφος στο 80' της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Ο Καμερουνέζος έφυγε εκτός γηπέδου σφαδάζοντας από τους πόνους! Σύμφωνα με την διάγνωση έβγαλε τον ώμο του και μένει ένα μήνα εκτός!

Αυτή πάντως δεν ειναι η μοναδική αναφορά στο ιατρικό δελτίο, μιας και ο Ράσμους Τελάντερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στις αρχές του δευτέρου μέρους, έχοντας υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηραίο! Η εκτίμηση από τους γιατρούς του «τριφυλλιού» είναι πως θα είναι έτοιμος σε περίπου είκοσι ημέρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα