ΠΑΟΚ: Μίλησαν με Αναστασίου

ΠΑΟΚ: Μίλησαν με Αναστασίου

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Μίλησαν με Αναστασίου

bet365

Με την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου ασχολήθηκαν στον ΠΑΟΚ χωρίς όμως να υπάρξει θετική ανταπόκριση από τον Έλληνα τεχνικό. Η κίνηση αυτή έγινε σε περίπτωση που έβγαινε η απόφαση σήμερα (31/1) για διαζύγιο με τον Ιγκορ Τούντορ.

Στον Δικέφαλο θέλησαν να κάνουν μια διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου προκειμένου να δουν αν είναι ζεστός στο ν' αναλάβει τον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που υπήρχε διαζύγιο με τον Ιγκορ Τούντορ. Η επαφή έγινε πριν αρχίσει το διοικητικό συμβούλιο από στέλεχος της ΠΑΕ, με την απάντηση να είναι αρνητική καθώς όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Το θέμα έκλεισε πριν καν ανοίξει για τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ξανά συσκέπτονται αύριο (1/2) παρουσία και του Ιγκορ Τούντορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα