Τριγμοί στη «Βαβέλ» του ΠΑΟΚ με την πρώτη κρίση

Τριγμοί στη «Βαβέλ» του ΠΑΟΚ με την πρώτη κρίση

Σταύρος Σουντουλίδης
Τριγμοί στη «Βαβέλ» του ΠΑΟΚ με την πρώτη κρίση

bet365

Οι πρώτοι τριγμοί στον ασπρόμαυρο διοικητικό «Πύργο της Βαβέλ» προκλήθηκαν με αφορμή το θέμα Τούντορ. Το Gazzetta.gr αναλύει όλα τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια μπορεί να μην προσφέρει επιτυχίες στον κόσμο του, αλλά του προσφέρει πολλά άλλα πράγματα, κυρίως εξωαγωνιστικά, που τον κάνουν έναν τόσο «διαφορετικό» σύλλογο.

Ο Ιγκόρ Τούντορ, που κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, παραμένει μέχρι να μιλήσει το πρωί της Δευτέρας με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη. Αυτός είναι που θα αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του στον ασπρόμαυρο πάγκο, καθώς στην συνεδρίαση της Κυριακής, τα μέλη που ο ίδιος ο Σαββίδης τοποθέτησε δημιουργώντας την περίφημη «επιτροπή ποδοσφαίρου», διαφώνησαν ως προς την παραμονή ή όχι του Κροάτη προπονητή!

Μιλάμε για παράνοια. Οι παράγοντες που ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης προσέλαβε για να παίρνουν αποφάσεις και για να διοικούν την ποδοσφαιρική ομάδα, στην πρώτη μεγάλη κρίση διαφώνησαν και «πέταξαν το μπαλάκι» στον ιδιοκτήτη της.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, μέσω Skype, ρώτησε έναν προς έναν όλους όσοι ήταν παρόντες στην σύσκεψη και το αποτέλεσμα που βγήκε ήταν 2-2. Ισοπαλία! Βεζυρτζής και Μίχελ, που μπήκαν τον Δεκέμβριο στην ομάδα, ήταν υπέρ της απομάκρυνσης του Τούντορ. Αγγελίδης και Αρνεσεν, που υποστηρίζουν από το καλοκαίρι την επιλογή του Κροάτη, ήταν υπέρ της παραμονής του.

Και κάπου εκεί ο Σαββίδης, ο οποίος ενδιαφέρθηκε να μάθει τα πάντα γύρω από το τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, θα πρέπει να αντιλήφθηκε ότι αυτό το διοικητικό σχήμα το οποίο δημιούργησε, όχι μόνο δεν μπορεί να αποφασίσει, αλλά δεν μπορεί και να λειτουργήσει κάτω από αυτό το καθεστώς.

Από την… σημερινή ισοπαλία ο Σαββίδης θα πρέπει, επίσης, να κατάλαβε καλά, ότι αυτό που ζήτησε να γίνει, «μια ομάδα», απ’ όλους όσοι συμμετέχουν στην «επιτροπή ποδοσφαίρου», δεν υφίσταται στην πράξη και κυρίως ότι έτσι δεν μπορεί να διοικηθεί η ομάδα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν συνηθίζει να απολύει ο ίδιος τους προπονητές. Αφήνει τους άλλους να κάνουν τη δουλειά, όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι, κι από την στιγμή που οι παράγοντες διαφωνούν, το πιο πιθανό είναι ο Σαββίδης, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, να νίψει τα χέρια του και ο Τούντορ να παραμείνει μέχρι νεωτέρας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα