Μπαρμπόσα: «Το μέλλον μου είναι στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Το μέλλον μου είναι στην ΑΕΚ»

bet365

Στο πόσο ωραία νιώθει στην ΑΕΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ελντερ Μπαρμπόσα, αδιαφορώντας για τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με την Βέροια έχοντας υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο (η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τα προσεχή 24ωρα), έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας και σε αυτή δήλωσε ευτυχισμένος ως Κιτρινόμαυρος.

«Πάντα κυκλοφορούν σενάρια αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Ειλικρινά νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα. Με αγαπούν εδώ και όταν ένας παίκτης παίρνει αγάπη τότε παίζει ακόμα καλύτερα. Αυτή τη στιγμή το μέλλον μου είναι στην ΑΕΚ. Έχω ακόμα μια χρονιά συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να το ολοκληρώσω. Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον μας αλλά αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου να επιστρέψω στην Πορτογαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα