Άνετη νίκη των Νέων του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Άνετη νίκη των Νέων του Ολυμπιακού

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν την... επέλασή τους στο πρωτάθλημα της Super League, κερδίζοντας με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Σε ματς της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League K20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στα Γιάννινα (Ανατολή) ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ και παρέμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα συνεχίζει αήττητη στη διοργάνωση αφού σε 17 αγώνες έχει να επιδείξει 15 νίκες και 2 ισοπαλίες και 3 βαθμούς περισσότερους από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει 18 αγώνες.
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πέτυχε νωρίς το πρώτο γκολ του. Στο 17' ο Μανώλης Σάλιακας εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στην μικρή περιοχή εκεί όπου ο Παναγιώτης Ρέτσος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 36' ο ΠΑΣ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μυρσινιά ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μαυροπάνου στον Δημήτρη Κατσιμήτρο, το οποίος όμως δεν σφυρίχτηκε.
Με το τέλος του ημιχρονου ο παίκτης του ΠΑΣ Κόκας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για αντικανονική ενέργεια στον Μάριο Βρουσάι και έτσι οι Γιαννιώτες συνέχισαν με 10 παίκτες. Στο 50' ο Μάριος Βρουσάι έβγαλε εξαιρετική μπαλιά μέσα στην περιοχή και ο αφύλακτος Κώστας Κιρτζιαλίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και έβαλε και 3ο γκολ στο 66' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μανώλη Σάλιακα "σφραγίζοντας" έτσι τη νίκη. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά είναι την Κυριακή 7/2 (Ρέντη) ο ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από το τέλος του αγώνα: "Δείξαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε σε μια δύσκολη έδρα για τη νίκη και πετύχαμε τον στόχο μας. Τέτοια παιχνίδια πάντα κρύβουν παγίδες. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί και στόχος μας είναι να ανεβάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι την απόδοσή μας".
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Ψαρράς Ν (82' Τριάντος), Κόκας Α., Μυρσινιάς, Μαυροπάνος, Μούτσιος, Κόκας Δ., Μασούρας, Σιχλιμοίρης (58' Ραβάνης), Ψαρράς Η. και Κυριακόπουλος (77' Καινούριος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας (52' Φουάσης), Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης (λ.τ 28' Βατουσιάδης), Μανθάτης, Πλέγας, Κιρτζιαλίδης (74' Βάρκας), Λάτσι και Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα