Καμία ανοχή από τον ΠΑΟΚ στη βία!

Καμία ανοχή από τον ΠΑΟΚ στη βία!

Όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό του οπαδού που πέταξε τον αναπτήρα, τραυματίζοντας τον Λαζαρίδη, κάνουν στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζοντας τιμωρία δια βίου αποκλεισμού από την Τούμπα!  

Καμία ανοχή από τον ΠΑΟΚ στη βία!

Εκτός από το θέμα του μέλλοντος του Τούντορ, στο σημερινό συμβούλιο που πραγματοποιείται με επικοινωνία και του Ιβάν Σαββίδη μέσω skype, έπειτα από δική του εντολή, αποφασίστηκε η αναζήτηση αυτού που έριξε τον αναπτήρα στον Λαζαρίδη προκειμένου να του απαγορευθεί δια βίου η είσοδος στο εξής στο γήπεδο!

Υπάρχει βίντεο το οποίο θα χρησιμοποιήσει η Αστυνομία από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, ενώ αναζητώνται και μαρτυρίες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Αυτό που προκύπτει από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και αφορά σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη, είναι πως ξέχωρα απ' ό,τι κι αν γίνεται με την ομάδα, στην Τούμπα περιστατικά βίας δεν θα γίνονται ανεκτά.

Ο ΠΑΟΚ, αναφορικά με οποιαδήποτε κουβέντα γίνεται για το αν και κατά όσο τραυματίστηκε ο Λαζαρίδης, τονίζει πως «δεν μπορεί να καλύψει το γεγονός ότι βρέθηκε ένας ηλίθιος που πήρε το δικαίωμα αυτό με σκοπό να κάνει το δικό του κομμάτι και να βάλει σε μπελάδες την ομάδα».

Best of internet