Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Τούντορ

Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Τούντορ

Σταύρος Σουντουλίδης
Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Τούντορ

bet365

Με την ευκαιρία του... πρωτοφανούς τριήμερου ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κι ενώ το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα», ο Ιγκόρ Τούντορ επέστρεψε στην πατρίδα του!

Ο Κροάτης τεχνικός, αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, δίχως να γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του «δικεφάλου του βορρά», καθώς το μέλλον του συζητείται στο συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες στο γήπεδο της Τούμπας.

Το gazzetta.gr είναι παρών για να παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με τις αποφάσεις που θα παρθούν στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, με τον κόσμο να έχει δείξει ότι η ανοχή του εξαντλήθηκε, αποδοκιμάζοντας εντόνως τον Τούντορ μετά το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα