ΠΑΟΚ: Ψάχνουν... γιατρειά για τις θλάσεις

ΠΑΟΚ: Ψάχνουν... γιατρειά για τις θλάσεις

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ψάχνουν... γιατρειά για τις θλάσεις

bet365

Οι φετινές θλάσεις έχουν ξεπεράσει τις 20 και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν έστω και τώρα να ψάξουν για… γιατρειά!

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα, ένα διάστημα 7 μηνών, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν βγάλει δεκάδες μυϊκούς τραυματισμούς και μόλις το Σάββατο ο Τούντορ παραδέχθηκε δημόσια, ότι είναι ένα θέμα που τους προβληματίζει όλους μέσα στην ομάδα και το… ψάχνουν.

Μέχρι τώρα, τόσο ο Κροάτης προπονητής, όσο και ο Ιταλός γυμναστής Πάολο Αρτίκο, απέδιδαν τις πολλές και διαδοχικές θλάσεις στο μικρό διάστημα προετοιμασίας, στους διαδοχικούς αγώνες από τον περασμένο Ιούλιο, στην αργοπορημένη άφιξη πολλών ποδοσφαιριστών στην ομάδα και για κάποιους άλλους στην ασυνήθιστη γι’ αυτούς σκληρή δουλειά.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι τώρα, με καταγεγραμμένη επίσης την άποψη του Πάολο Αρτίκο, ότι από τα τέλη Γενάρη και μετά θα μειωθούν στο ελάχιστο οι μυϊκοί τραυματισμοί. Αντί, όμως, να μειώνονται, οι θλάσεις αυξάνονται επικίνδυνα.

Αισίως έφτασαν τις 23 οι θλάσεις με τους Ροντρίγκες και Ζάιρο να βγαίνουν νοκ άουτ για πάνω από ένα μήνα στον αγώνα με τον Ατρόμητο!

Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές έχουν βγει εκτός δράσης, λόγω θλάσεων, με το… κοντέρ να έχει γράψει μέχρι τώρα:

Χαρίσης (22/7 πρώτη φορά), Πέλκας, Τσίμιροτ, Αντόνις, Λέοβατς (14/9 πρώτη φορά), Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κ. Σαββίδης, Λέοβατς (3/11 δεύτερη φορά), Χαρίσης (18/11 δεύτερη φορά), Βίτορ, Μπερμπάτοφ (26/11 δεύτερη φορά), Γκολάσα, Γλύκος, Ροντρίγκες, Χαρίσης (16/12 τρίτη φορά), Λέοβατς (14/1 τρίτη φορά), Γλύκος (17/1 υποτροπή), Χαρίσης (27/1 τέταρτη φορά), Ροντρίγκες (30/1 δεύτερη φορά), Ζάιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα