ΠΑΟΚ: Ψάχνουν... γιατρειά για τις θλάσεις

ΠΑΟΚ: Ψάχνουν... γιατρειά για τις θλάσεις

ΠΑΟΚ: Ψάχνουν... γιατρειά για τις θλάσεις

Οι φετινές θλάσεις έχουν ξεπεράσει τις 20 και στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν έστω και τώρα να ψάξουν για… γιατρειά!

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα, ένα διάστημα 7 μηνών, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν βγάλει δεκάδες μυϊκούς τραυματισμούς και μόλις το Σάββατο ο Τούντορ παραδέχθηκε δημόσια, ότι είναι ένα θέμα που τους προβληματίζει όλους μέσα στην ομάδα και το… ψάχνουν.

Μέχρι τώρα, τόσο ο Κροάτης προπονητής, όσο και ο Ιταλός γυμναστής Πάολο Αρτίκο, απέδιδαν τις πολλές και διαδοχικές θλάσεις στο μικρό διάστημα προετοιμασίας, στους διαδοχικούς αγώνες από τον περασμένο Ιούλιο, στην αργοπορημένη άφιξη πολλών ποδοσφαιριστών στην ομάδα και για κάποιους άλλους στην ασυνήθιστη γι’ αυτούς σκληρή δουλειά.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι τώρα, με καταγεγραμμένη επίσης την άποψη του Πάολο Αρτίκο, ότι από τα τέλη Γενάρη και μετά θα μειωθούν στο ελάχιστο οι μυϊκοί τραυματισμοί. Αντί, όμως, να μειώνονται, οι θλάσεις αυξάνονται επικίνδυνα.

Αισίως έφτασαν τις 23 οι θλάσεις με τους Ροντρίγκες και Ζάιρο να βγαίνουν νοκ άουτ για πάνω από ένα μήνα στον αγώνα με τον Ατρόμητο!

Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές έχουν βγει εκτός δράσης, λόγω θλάσεων, με το… κοντέρ να έχει γράψει μέχρι τώρα:

Χαρίσης (22/7 πρώτη φορά), Πέλκας, Τσίμιροτ, Αντόνις, Λέοβατς (14/9 πρώτη φορά), Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κ. Σαββίδης, Λέοβατς (3/11 δεύτερη φορά), Χαρίσης (18/11 δεύτερη φορά), Βίτορ, Μπερμπάτοφ (26/11 δεύτερη φορά), Γκολάσα, Γλύκος, Ροντρίγκες, Χαρίσης (16/12 τρίτη φορά), Λέοβατς (14/1 τρίτη φορά), Γλύκος (17/1 υποτροπή), Χαρίσης (27/1 τέταρτη φορά), Ροντρίγκες (30/1 δεύτερη φορά), Ζάιρο.

Best of internet