Το πρόγραμμα της Κυριακής για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Το πρόγραμμα της Κυριακής για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

bet365

Σε Κρήτη και Γιάννενα ταξίδεψαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντίστοιχα για τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Τη Βέροια στο ΟΑΚΑ υποδέχεται η ΑΕΚ. Διαβάστε το σημερινό πρόγραμμα.

Έπειτα από τις νίκες των Παναιτωλικού (1-0 την Καλλονή), Πανιωνίου (1-0 τον Πανθρακικό) και τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, στο 1-1 μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρόμητου, αποτέλεσμα που φέρνει προ των πυλών της εξόδου τον Ιγκόρ Τούντορ, η 20η «στροφή» του πρωταθλήματος βρίσκει τους «αιώνιους»... μακριά από τα «σπίτια» τους και την ανεβασμένη ΑΕΚ να στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ματς στο οποίο δεν σκόραρε για τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις του, φιλοξενείται από τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί, με τις τελευταίες ισοπαλίες τους, έχουν καταφέρει να κρατηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με νύχια και με δόντια, με το «τριφύλλι» να προέρχεται από το «διπλό» επί του Λεβαδειακού, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα.

Παίξε με τις καλύτερες αποδόσεις στην Sportingbet στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Ο άνετος πρωτοπόρος Ολυμπιακός, καλείται να περάσει από τους «Ζωσιμάδες», όπου θα υψωθεί το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκης πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Περιστέρι την προηγούμενη αγωνιστική με το 2-0 επί του Ατρόμητου, όμως το... τρένο του Ολυμπιακού, που έκανε στάση στα «Περιβόλια» πριν λίγο καιρό, ξαναπήρε μπρος για τα καλά.

Η ΑΕΚ, που έχει κάνει το 7x7 σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχεται από το 1-0 επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και από το 4-1 επί του Ηρακλή στο Κύπελλο, παραμένει... εντός των τειχών και υποδέχεται τη Βέροια που τα έχει βρει πολύ σκούρα... Πέντε ήττες σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η «βασίλισσα» του βορρά και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, υστερώντας στην ισοβαθμία με Ατρόμητο και SKODA Ξάνθη.

Οι Ακρίτες από την πλευρά τους κοντράρονται με τον Ηρακλή στα «Πηγάδια», ενώ ο Αστέρας Τρίπολης, στη μετά Στάικου Βεργέτη εποχή, αφού ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες η μετάθεσή του σε άλλο πόστο στον σύλλογο, φιλοξενεί τον Λεβαδειακό...

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΕΚ – Βέροια 15:00 (Novasports2)

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 15:00 (Novasports4)

SKODA Ξάνθη – Ηρακλής 17:15 (Novasports7)

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 17:15 (Novasports2)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 19:30 (Novasports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα