Ουζουνίδης: «Ο Χατζηισαΐας έχει όλα τα προσόντα...»

Ουζουνίδης: «Ο Χατζηισαΐας έχει όλα τα προσόντα...»

Ουζουνίδης: «Ο Χατζηισαΐας έχει όλα τα προσόντα...»

Για τις δυνατότητες του Δημήτρη Χατζηισαΐα και το για το κατά πόσον θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου σε δηλώσεις του στη «Real News» τόνισε πως ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μια μεγάλη καριέρα. Σωματικά είναι ένα ψηλό παιδί, πολύ δυνατός στον αέρα και ιδιαίτερα ικανός στο ένας εναντίον ενός. Παρά το ύψος του, είναι πολύ γρήγορος, ο πιο γρήγορος Έλληνας αμυντικός. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, στη δική του περίπτωση είναι ότι καταφέρνει να είναι ήρεμος και δεν καταβάλλεται από άγχος. Για μένα, το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό. Δεν ήταν εύκολο να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τα πήγε μια χαρά».

«Τεχνικά χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς. Για παράδειγμα, θα πρέπει να βελτιώσει τη μεγάλη μπαλιά του, αλλά αυτό είναι θέμα δουλειάς. Για παιδιά που παίρνουν μεταγραφή σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό πόσο θα συνεχίσουν να δουλεύουν εξατομικευμένα. Στον Πανιώνιο δουλεύαμε πάνω στους τομείς που ο Δημήτρης χρειαζόταν βελτίωση».

Για το αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στην πίεση μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ: «Για μένα, όλα αυτά είναι λόγια του... αέρα. Ένας ποδοσφαιριστής "το έχει ή δεν το έχει". Και ο Δημήτρης πιστεύω ότι "το έχει". Αυτό το παιδί διαθέτει όλα τα προσόντα για να πετύχει σπουδαία πράγματα. Άλλωστε, τα στοιχεία που διαθέτει τα είδαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και αυτός ήταν ο λόγος που κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν. Το αν θα καταφέρει να κάνει μεγάλη καριέρα στην Τούμπα εξαρτάτει από το πόσο θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, ωστόσο οι προδιαγραφές υπάρχουν».

 

 

Best of internet