ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Τούντορ!

ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Τούντορ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Τούντορ!

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ, μετά όλα όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, πρέπει να νιώθει άβολα και για πρώτη φορά τόσο κοντά στην πόρτα της εξόδου…

Στα γραφεία της ΠΑΕ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος συζήτησαν επί ώρες το θέμα του Κροάτη και για πρώτη φορά τέθηκε τόσο έντονα στο τραπέζι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες θέλουν σήμερα, Κυριακή, να ενημερώνεται λεπτομερώς ο Ιβάν Σαββίδης για όλα όσα έχουν συμβεί προκειμένου να παρθεί, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη,η οριστική απόφαση για τον Κροάτη προπονητή.

Η επεισοδιακή αποχώρηση του Τούντορ από το γήπεδο της Τούμπας, φαίνεται να αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα». Η αντίδραση του και κυρίως η αδικαιολόγητη «απάντηση» προς το συγκεντρωμένο πλήθος δεν άρεσε σε κανέναν από τα διοικητικά στελέχη της ομάδας, ούτε επίσης η απόφασή του να δώσει τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα