Δέλλας: «Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ να πάει πίσω»

Δέλλας: «Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ να πάει πίσω»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα, αλλά και για το κλειδί του αγώνα. 

Δέλλας: «Δεν περίμενα τον ΠΑΟΚ να πάει πίσω»

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά είπε τα εξής: «Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν καταφέραμε να βγάλουμε κλασικές ευκαιρίες. Παρολ’ αυτά ήρθε το γκολ και έγινε αυτό που είπαμε στο ημίχρονο. Να κρατήσουμε το 1-0 και να χτυπήσουμε σε κάποια στιγμή. Πήραμε τελικά έναν πολύτιμο βαθμό σε μία δύσκολη έδρα και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε». 

Για το ποιο ήταν το κλειδί που άλλαξε την εικόνα στο δεύτερο μέρος, τόνισε: «Κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν περίμενα και τον ΠΑΟΚ να πάει τόσο πίσω. Προσπαθούσαμε να απειλήσουμε και τελικά πήραμε τον βαθμό». 

Για τον Λαζαρίδη ανέφερε ότι τον χτύπησε ένα αντικείμενο και για τις καθυστερήσεις τόνισε: «Δεν ήταν έντονο το φαινόμενο. Δεν υπήρχε και καμία εντολή. Δεν είναι η δική μου λογική αυτή».

Best of internet