Τραυματισμός για Λαζαρίδη, κίνδυνος τιμωρίας! (vids)

Gazzetta team
Τραυματισμός για Λαζαρίδη, κίνδυνος τιμωρίας! (vids)

bet365

Μετά την λήξη του αγώνα ο Νίκος Λαζαρίδης σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια καθώς δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι. Κίνδυνος τιμωρίας για τον ΠΑΟΚ!

Με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον Ανδρέα Παππά ο Λαζαρίδης δέχθηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Ο έμπειρος αμυντικός την ώρα που κατευθύνοντας στα αποδυτήρια δέχθηκε το αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να είναι πεσμένος στον χλοοτάπητα. Το ιατρικό τιμ του Ατρομήτου έτρεξε αμέσως για να προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον Λαζαρίδη μετά από ένα 20λεπτο να αποχωρεί από το γήπεδο με φορείο για τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Είναι προφανές πλέον πως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία. Είτε γράψει ο διαιτητής Παπάς στο φύλλο αγώνος τον τραυματισμό, είτε χρειαστεί να... επιστρατευτεί το βίντεο όπως έγινε πρόσφατα με την περίπτωση του Ολυμπιακού και του Κουλιμπαλί στο ματς με τον Πλατανιά.

Δείτε την στιγμή, που τραυματίζεται ο Λαζαρίδης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα