Ανακοίνωσε και Κλέσιο ο Παναιτωλικός (vid)

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε και Κλέσιο ο Παναιτωλικός (vid)

bet365

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναιτωλικό, που ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κλέσιο Μπάουκε από την Μπενφίκα για 3,5 χρόνια.

Μετά την ανακοίνωση του Μουνιός, ο Παναιτωλικός προχώρησε σε άλλη μία το βράδυ του Σαββάτου (30/1). Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κλέσιο Μπάουκε για τα επόμενα 3,5 χρόνια από την Μπενφίκα, με τον παίκτη να αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ο Κλέσιο Μπάουκε ανήκει από σήμερα στον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019. Ο γεννημένος στις 11.10.1994 στη Μοζαμβίκη ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στην Μπενφίκα απ’ όπου αποκτήθηκε. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 10.

«Σκληρή δουλειά»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να βοηθήσει τα «καναρίνια» να πετύχουν τους στόχους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στον Παναιτωλικό. Θα δουλέψω σκληρά να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται για να υλοποιήσει τους στόχους της», ήταν τα λόγια του.

Το who is who

Ο Κλέσιο Μπάουκε γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1994 στην πόλη Μαπούτο της Μοζαμβίκης, έχει ύψος 1,74μ. και αγωνίζεται σε όλη τη δεξιά πλευρά, από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Μπενφίκα, όπου και ανήκε πριν υπογράψει στον Παναιτωλικό, όμως δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, παραχωρήθηκε δύο φορές δανεικός σε αμερικανικές ομάδες για να περάσει και από το MLS, όμως ούτε εκεί είχε κάποια συμμετοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα