Ο… ιός της θλάσης «χτύπησε» ξανά στον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο… ιός της θλάσης «χτύπησε» ξανά στον ΠΑΟΚ!

bet365

Μοιάζει με (ποδοσφαιρικό) ανέκδοτο, αλλά δεν είναι…! Ο… ιός της θλάσης «ξαναχτύπησε» τον ΠΑΟΚ! Νέα «θύματά» του ο Ζάιρο και ίσως ο Ροντρίγκες!

Οι θλάσεις, με τον Χαρίση να μετράει τέσσερις μέσα στην ίδια σεζόν, έφτασαν τις 23 για τον ΠΑΟΚ, μετά από τους νέους μυϊκούς τραυματισμούς των Ζάιρο και Ροντρίγκες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Ζάιρο, που αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτό από τον Μυστακίδη, υπέστη θλάση στον δικέφαλο, ενώ ο Ροντρίγκες αποχώρησε στο 57ο λεπτό, δείχνοντας να πονάει στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του.

Οι οριστικές εκτιμήσεις για τον χρόνο απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών θα οριστικοποιηθούν από το ιατρικό τιμ, μετά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν την Κυριακή. Πάντςω η πρώτη εκτίμηση του γιατρού του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη κάνει λόγο για απουσία 4-5 εβδομάδων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα