Πλατέλλας: «Συγκεντρωμένος 100% στην ΑΕΚ»

Πλατέλλας: «Συγκεντρωμένος 100% στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Πλατέλλας: «Συγκεντρωμένος 100% στην ΑΕΚ»

bet365

Τις φήμες περί αποχώρησης του σχολίασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς της ΑΕΚ με την Βέροια.

Το όνομα του Πλατέλλα ακούστηκε τι τελευταίες μέρες ως υποψήφιου για αποχώρηση από την Ενωση αλλά ο ίδιος δεν επηρεάζεται από αυτά, όπως έδειξε στο 4-1 επί του Ηρακλή στο κύπελλο αλλά και όπως είπε στις δηλώσεις του στη Nova. «Αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Να ακούω τον προπονητή, γιατί πάνω απ' όλα αυτός αποφασίζει για το τι θα κάνω. Εγώ πάντα δίνω το 100%. Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα είμαι παρών για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω κάτι για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Εγώ είμαι εδώ 100% συγκεντρωμένος για την ΑΕΚ», τόνισε σχετικά ο Πλατέλλας και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για το κυριακάτικο ματς με την Βέροια στο ΟΑΚΑ.

«Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Αυτό που έχουμε να κάνουμε μέσα στο σπίτι μας είναι να δουλέψουμε και να βγάλουμε ό, τι καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοι σίγουρα θα έρθουν να κλειστούν πίσω για να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Γι' αυτό εμείς πρέπει να τους διασπάσουμε και να κερδίσουμε το πολύ σημαντικό αυτό ματς».

Να συνεχίσει στις νίκες επιθυμεί η ΑΕΚ που φιλοξενεί τη Βέροια για την 20η αγωνιστική της Superleague. Σε απόδοση 1.66 στην Sportingbet η νίκη της Ενωσης από το πρώτο ημίχρονο.

Ντίντακ: «Συνέχεια στο σερί»
Δηλώσεις στη Nova έκανε και ο Ντίντακ Βίλα, ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ψυχολογία μιας ομάδας το να μη δέχεται γκολ.

«Νομίζω ότι αυτό που μας βοηθάει είναι ότι δε δεχόμαστε γκολ. Όταν μια ομάδα δεν δέχεται γκολ, ή δέχεται δύσκολα, τότε ανεβαίνει η ψυχολογία και όλοι είναι χαρούμενοι. Σίγουρα μπορεί να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί μας κόντρα στη Βέροια. Αυτό ελπίζουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και σε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς» είπε ο Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος μίλησε και για το κύπελλο μετά το 4-1 επί του Ηρακλή στον πρώτο προημιτελικό: «Έχουμε πλέον το σκορ υπέρ μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα του Ηρακλή για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Σίγουρα η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί έναν πιο απτό στόχο από ό,τι το πρωτάθλημα και γι' αυτό προσπαθούμε να τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα