Αποστολή με Ατζαγκούν και Μαχαμάτ ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή με Ατζαγκούν και Μαχαμάτ ο Λεβαδειακός

bet365

Το τεχνικό τιμ του Λεβαδειακού έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στην οποία θα είναι ο νεοαποκτηθείς Ατζαγκούν. Μέσα και ο Μαχαμάτ.
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τέλος της ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Ατζαγκούν αλλά ένα έτερο νέο απόκτημα, τον Μαχαμάτ. Αναλυτικά είναι οι: Τσιντώτας, Μοσχονάς, Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μάγκας, Στάθης, Τσουρίκοβ, Ουόν, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Ατζαγκούν, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα